پی وی سی

علت ضعیف شدن برق ساختمان چیست ؟

علت ضعیف شدن برق ساختمان

علت ضعیف شدن برق ساختمان

برق کشی ساختمان یکی از اصلی ترین مرحل در زمان ساخت ساختمان محسوب می شود و نحوه برق کشی نیز بسیار حائز اهمیت است به این دلیل که اگر فرآیند سیم کشی و برق کشی به درستی انجام نشود اختلالات و مشکلات فراوانی در ساختمان ایجاد می شود یکی از مشکلات رایج که ممک است بنا به دلایل مختلفی ایجاد شود ضعیف شدن برق ساختمان است در ادامه به مهم ترین علت ضعیف شدن برق ساختمان و رفع افت ولتاژ برق می پردازیم . آریا پلیمر سمنان تولید کننده لوله  برق pvc  در خدمت شماست . برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط همکاری با ما تماس بگیرید  و یا همراه ما باشید با : 

  • افت ولتاژ چیست ؟
  • علت ضعیف شدن برق ساختمان چیست ؟
  • چگونه ولتاژ برق خانه را افزایش دهیم ؟
  • علت بالا رفتن ولتاژ برق خانگی
  • حداکثر و حداقل ولتاژ برق خانگی

کارخانه تولید لوله برق پی وی سی در تهران

علت ضعیف شدن برق ساختمان

افت ولتاژچیست ؟

افت ولتاژ بدین معنی است که هنگامی که جریان الکتریکی از طریق عناصر غیر فعال یک مدار الکتریکی انرژی تأمین شده منبع ولتاز کاهش می یابد افت ولتاژ در میان بارها و دیگر عناصر مدار فعال ترجیح داده می شود به این دلیل که انرژی تأمین شده  کار مفیذی را انجام می دهد افت ولتاژ بیشتر از 5 درصد می تواند به طول عمر و کارایی عملیاتی مدارها و تجهیزات الکتریکی آسیب وارد کند به همین دلیل باید تلاش شود که افت ولتاژ به زیر 5 درصد برسد .

علت ضعیف شدن برق ساختمان چیست ؟

جنس سیم :

از جمله علت ضعیف شدن برق ساختمان جنس سیم است , مس نسبت به آلومینیوم رسانای بهتری دارد و همچنین مس از آلومینیوم برای طول و اندازه های مشخص سیم کشی ساختمان افت ولتاژ کمتری دارد به همین علت رد صورتی که جنس سیم در برق کشی ساختمان مناسب نباشد در مدار ساختمان افت فشار ولتاژ رخ می دهد .

قطر کم  سیم :

از دیگر علت ضعیف شدن برق ساختمان می توان به سایز سیم اشاره کرد هر چه قطر سیم استفاده شده در مدار ساختمان بیشتر باشد نسبت به سیم هایی با قطر کوچکتر دچار افت ولتاژ کمتری می شود .

تولید کننده زانو برق pvc

کوتاه بودن طول سیم :

سیم های کوتاه تر در مقایسه با سیم های طولانی تر قطر یکسان است افت ولتاژ کمتری دارد این امر هنگامی حائز اهمیت است که طول سیم بسیار طولانی باشد .

میزان جریان :

میزان جریان عبور کننده از سیم در افت ولتاژ تأثیر گذار است با افزایش جریان در سیم ولتاژ نیز کاهش پیدا می کند.

شوک الکتریکی :

روشن کردن وسایل برقی زیاد به طور همزمان با هم می تواند منجر به ضعیف شدن برق شود , در صورتی که افت ولتاژ در ساختمان را مشاهده می کنید تعدادی از وسایل برقی را خاموش نمایید و مجدد میزان ولتاژ را تست کنید در صورتی که مشکل تضعیف ولتاژ نداشتید بنابراین مشکل از شوک الکتریکی است .

پوسیدگی سیم :

ممکن است مدت عمر سیم ها به اتمام رسیده و سیم ها پوسیده شده باشند برای بررسی این موضوع با رعایت موارد ایمنی میزان پوسیدگی و استهلاک سیم ها را بررسی کنید .

پیچ خوردگی سیم ها :

پیچ خوردن سیم ها به هم نیز می تواند در سیستم برق کشی ساختمان مشکل ایجاد کند به همین منظور به سراغ سیستم سیم کشی و کابل های برق ساختمان رفته و در صورت مشاهده پیچ خوردگی سیم ها را آزاد نمایید .

ایراد در منبع اصلی :

در صورتی که برق کشی ساختمان مشکلی نداشته باشد به احتمال زیاد افت وشار ولتاژ برق از منبع اصلی برق شهری است که ولتاژ را به ساختمان شما ارسال می کند در این صورت با شرکت برق شهرتان تماس بگیرید .

چگونه ولتاژ برق خانه را افزایش دهیم ؟

زمانی که متوجه شدید نیاز به افت ولتاژ است باید هر چه سریع تر آن را رفع نمود یکی از راه های جلوگیری از صدمه وارد شدن افت ولتاژ به وسایل الکترونیکی استفاده از ترانس های برق خانگی است نوسانات برق که در شبکه توزیع به شکل آنی و لحظه ای رخ می دهد به علت ترانس برق در کمتر از چند ثانیه کاهش ولتاژ را جبران می کند و از آسیب دیدن وسایل برق نیز جلوگیری می کند , از دیگر روش های مقابله با افت فشار استفاده از استابلایزر است کار این دستگاه تثبیت برق و جبران افت فشار است در صورتی که نوسان برق و افت فشتر دارید استفاده از استبلایزر می تواند انتخابی صحیح باشد از مزایای این وسیله می توان به عدم قطع برق هنگام افت ولتاژ اشاره کرد , روش دیگر استفاده از UPS است این وسیله برق ثابتی در خروجی به ما می دهد که می تواند موجب جلوگیری از آسیب دیدن وسایل برقی شود .

علت بالا رفتن ولتاژ برق

افزایش یا کاهش میزان جریان برق و تغییر رنج آنها به نوسان برق در منزل مشهور شده دلایل مختلفی اعم از رعد و برق , نشتی جریان از کابل ها , بارش باران و خیس شدن مسیر سیم کشی دلایلی هستند که موجب ایجاد نوسان برق منتقل شده از نیروگاه به شهرها و منازل می شود .

 حداکثر و حداقل ولتاژ برق خانگی

حداقل و حداکثر ولتاژ برق خانگی برابر با 230 ولت و 380 ولت است .

خرید قوطی کلید پریز عمده از کارخانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *